8 saker jag vill göra i höst

1. Komma igång med min träning på riktigt!
Nu när jag börjat med min teatox så har jag också tränat så mycket jag kan och jag har äntligen fattat hur alla dem som älskar att träna kan gilla att gå till gymmet varje dag. När man verkligen tar ut sig och känner att musklerna jobbar så känns det riktigt bra, speciellt när man ofta har gett upp med sin träning, så känns det riktigt bra att äntligen kommit igång!
 
2. Läsa mer!
De regniga och blåsiga dagarna är till för att sitta inne och läsa en bok och dricka te eller varm choklad under en varm, mysig filt, såå Tumblr! Plus att jag har många böcker jag inte läst än men troligen borde läsa..
 
 
 
3. Starta en YouTube kanal!
Jag har velat starta en YouTube kanal huuur länge som helst, och vill verkligen starta den så snart som möjligt. Det verkar ju hur roligt som helst att ha en YouTube kanal, och även om det kanske inte är något för mig så kommer jag aldrig veta om jag inte testar!
 
4. Spara pengar!
Jag skulle vilja lära mig att spara mina pengar eftersom att jag ska till Stockholm i slutet av oktober med några av mina vänner och då behöver man shoppingpengar!
 
5. Ta fler foto!
Speciellt på hösten så finns det så många chanser till bra foton, med den mysiga stämningen, färgändringarna, detta vill jag fånga på bild!
 
 
 
6. Göra om mitt rum!
Jag skulle behöva måla om mitt rum och ändra om lite. Förhoppningsvis så kommer en PAX garderob från IKEA bli min i höst, och då behöver jag verkligen ändra om på mitt rum! Det är ju dock inte säkert att jag kommer inskaffa en PAX garderob men mitt rum skulle ändå behöva en liten makeover!
 
7. Bli inspirerad!
WeHeartIt, Tumblr, Instagram - här kommer Anna spendera mycket tid i höst!
 
8. Våga mer!
Jag vill prova nya saker, bli bättre, både en bättre vän och en bättre person, jag vill bli mer social och helt enkelt våga mer!
 
Bilder från WeHeartIt
 
 

Kär i Valentino

Jag behöver inte fler väskor... Eller kaanske.. En till skadar väl inte?
 
När jag beställde från cocopanda.se så fick jag en rabattkupong på 100 kronor från Zalando med i paketet, vilket var väldigt snällt! Så klart så var jag tvungen att gå in på Zalando och kolla rundor och då hittade jag den! Diva väskan från Valentino! Jag föll för denna väskan så hårt att jag bara måste ha den, och eftersom jag snart fyller år så tänkte jag att jag kunde ge rabattkupongen till mamma så kan hon köpa den till mig i födelsedagspresent, men när jag visade henne så verkade hon inte så tilltalad av min plan. Jag får fråga henne om hon ska köpa den för annars måste jag köpa den själv! Jag är kär helt enkelt!
Vad tycker ni om den?
 
 

+/-

- Det regnar och jag måste snart ut 
 
+ Ska spela Laserdome ikväll
+ Det luktar regn
+ Jag fick ordning på mitt rum igår
+ Jag tittar just nu på New Girl (en av de bästa serierna någonsin!)
+ Jag fyller år om 18 dagar!
 
Jag verkar inte ha så mycket negativt on my plate just nu, ännu ett plus :)