Michael Kors & Marc Jacobs

Idag kom mamma och pappa äntligen hem från deras vecka i Turkiet och snälla som dom är så fick dom med sig lite godbitar hem till mig!
Det blev en "Michael Kors" plånbok för att jag köpte en Michael Kors väska när jag var på Emporia i Malmö för några veckor sedan, och mamma tyckte då att jag inte kunde ha min gamla plånbok i där utan jag behövde en ny. Därför var hon snäll nog att köpa en till mig, och ja, jag vet att den inte ens nästan är äkta men nu efter jag köpt min Michael Kors väska så har jag inte pengar till att köpa en riktigt fin plånbok, sånt är livet!
Det blev även ett set med fyra Marc Jacobs Daisy parfymer, detta setet köpte de på vägen hem så de fick det på flyget. Jag har luktat på alla och medan pappa och min bror tyckte att alla luktade likadant och med en hint av solkräm, så var jag och mamma nöjda med dom!
 
 

Då var vi igång, igen!

Då försöker jag ännu en gång att komma igång med min blogg, har ju bara försökt detta typ tjugo miljoner gånger, men denna gången är det annorlunda, får vi hoppas! Jag tar det som det kommer så får vi se var vi hamnar.
Idag blir det nog inte mycket gjort, skulle dock behöva städa mitt rum, så vi får se om det blir av.. Hahah, jag är så jäkla lat!
Inatt kommer mamma och pappa hem från en vecka i Turkiet och något säger mig att mamma har shoppat lite till mig, yaay! Kanske kommer upp bilder någon dag, men don't hold your breath!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se