Månadens Favoriter - Februari

Då var ännu en månad avslutat och jag tänkte börja göra Månadens Favoriter, så vi kör igång!
 
Untitled #1054
 Batiste Dry Shampoo - Detta är det bästa torrshampoo jag har testat, och det är riktigt riktigt bra! Detta är en favorit varje månad!
Phc. Repair Hair Mask - Jag köpte denna på Åhléns i början av Februari och jag har verkligen gillat den. Det känns i alla fall som att den har reparerat mitt hår lite, så den har jag gillat!
Nike Air Max -  Förra veckan köpte jag ett par Nike Air Max på InterSport för 999 kronor. Ni ser dem på bilden här ovanför, det är dem som är helsvarta och jag bara älskar dem! Dem passar med allt, är sjuukt snygga och riktigt sköna! Dock har jag fått lite skoskav men det är bara för jag har haft för låga strumpor på mig, och alla vet att för låga strumpor och nya skor inte riktigt går ihop.., Men ska man vara fin får man lida pin ;)
We Heart It - Jag har haft min We Heart It ett bra tag nu, några år tror jag till och med, och nu på senaste tiden har jag använt den riktigt mycket, asså uppdaterar med nya bilder varje dag och jag har fått riktigt många nya förljare på senaste tiden, vilket gör allting mycket roligare! Så vill ni kolla in min We Heart It så kan ni klicka här :)
 
 Min favorit tv-serie denna månaden har helt klart varit Baby Daddy! Serien har äntligen börjat gå åt det hållet jag verkligen verkligen vill att det ska gå! Dem är inne på säsong 4 nu och har precis fått veta att dem ska göra en säsong 5 också så det är asnajs! Serien är riktigt rolig, precis min humor och där är kärlek och vänskap och det är bara underbart helt enkelt! You should check it out!
 
Så det var mina favoriter för Februari månad, kommentera gärna vad ni har älskat i Februari månad! :)

H&M inspo

Lite inspiration från H&M, snygga outfit till ett överkomligt pris, fantastiskt!
Check them out!
 
Untitled #1053
 

Brit Awards 2015 - Best Dressed

Brit Awards var ju i natt och som vanligt så var det några kändisar outfits som var riktiga homeruns! Här under hittar ni mina favoriter!
Vem tyckte du var Best Dressed?
 
 
Rita Ora- Hennes outfit är faktiskt en jumpsuit med släp och hon passar som vanligt underbart bra i sin outfit!
Cara Delevingne - Enkelt, stilrent och edgy, en Cara outfit helt enkelt!
Taylor Swift - Framifrån ser hon sjukt snygg ut, klänningen sitter perfekt, fantastiskt! Jag vet dock inte hur jag känner om att det är typ en röd drake på baksidan..
 
Little Mix - Vackra, stilrena och fantastiska, good job!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se